Skip to content

Category: DEFAULT

Guds Kjaerlighet

9 thoughts on “ Guds Kjaerlighet

  1. Guds kjærlighet er på ingen måte i konflikt med hans hellighet, rettferdighet eller til hans vrede. Alle Guds attributter er i perfekt harmoni. Alt Gud gjør er kjærlig, akkurat som alt han gjør er rettferdig og riktig. Gud er det perfekte eksempel på ekte kjærlighet. Utrolig nok så .
  2. Guds kjærlighetsbrev I 1 Korinterbrev 13 leser vi om Guds kjærlighet, agape-kjærlighet. I Johannes leser vi “for så har Gud elsket at Han ga ”Beviset på ekte kjærlighet er at du vil gjøre alt for den du elsker, selv om det er vanskelig å gjøre det og selv om den du er glad i kanskje ikke alltid blir så glad for hva du gjør. Å sette andres behov foran dine egne, og.
  3. Abraham - Guds venn. Frihet (). Jesusbønnen. Frihet (). En tro verd å dø for.(). Å kjenne Gud ved navn,() Vis hele profilen min. Om bloggen. En blogg viet bibelske temaer og viktige samfunnsspørsmål. Guds ord er evig, uforanderlig, guddommelig inspirert, autoritativt. Bloggeieren bekjenner seg til Den apostoliske og.
  4. Apr 23,  · Guds kjærlighet, hvor rik og stor, hvor høy og dyp og lang! Den priser evig englers kor, og alle frelste sang. Om alle hav med blekk ble fylte, var himmelens hvelv av pergament, og var en penn hvert strå på jorden, hver mann med skrivekunsten kjent. Å .
  5. Buddhisten som smeltet under Guds kjærlighet. Posted at 1. May , in Generelt by Bente R. Thakre. Share. Hver dag er det mennesker som får livsforvandlende møter med Troens Bevis sine ivrige evangelister. Les hvordan en rik buddhist får møte Jesus gjennom våre Brevkurs-evangelister.
  6. Kraften i Guds kjærlighet. Bookmarks Edit. Add Bookmark. Footnotes. Show Hide. Theme. Default. Night. Sepia. previous next. Kraften i Guds kjærlighet. Eldste John H. Groberg. i De syttis presidentskap. Fylt av hans kjærlighet kan vi utholde smerte, dempe frykt, lett tilgi, unngå strid, få .
  7. Aug 14,  · Guds kjærlighet er langt, langt større enn penn og tunge tolke kan. Den når høyt over himlens stjerner og ned til dødens mørke land. Så dypt vi falt, den sonet alt, da Jesus døden led. Sitt fangne barn i syndens garn Gud frelste og gav fred. Kor: Guds kjærlighet, hvor rik og stor, hvor høy og dyp og lang! Den priser evig englers kor.
  8. Vi synger om Guds kjærlighet. for Sønnen, som han sendte ned. Han kom til jord, til kors og død, han evig liv til alle bød. [Chorus] Han døden led på Golgata. og frelse til oss alle ga. Så syng hosianna til hans navn! La jord og himmel prise ham! 2. Vi møtes glad på Herrens dag. i ydmykhet, som han oss ba. Vi samles om hans nadverdsbord.
  9. Jeg går inn i et vakkert landskap. Fargene danser i rødt, gult og gull. Jeg strekker ut armene mine og smiler forsiktig. Forventning. Glede. Kjærlighet. Jeg føler meg elsket. Det er du også. Jeg snur meg og ser han. Du elsker meg. Det er ikke tvil i mitt hjerte. Hele han utstråler kjærlighet. Jeg er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *